Yrkescentrum i Karlstad finns för dig som behöver hjälp med att hitta rätt jobb. Vägen till ditt nästa jobb kan gå direkt via vårt kontaktnätverk eller via vidareutbildning för att matcha aktuella jobberbjudanden. Vi finns här för att sätta arbetstagare och arbetsgivare i kontakt på ett effektivt och smidigt sätt.

Rusta och matcha i Karlstad

För dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen är Rusta och Matcha en möjlighet. Vi kan hjälpa dig till det bästa jobbet för dig med den utbildning som saknas. Vi kan också hjälpa dig att se om en kurs eller annan utbildning skulle kunna ge dig bättre möjligheter på arbetsmarknaden.

Är du intresserad av att praktisera hjälper vi dig gärna, många av våra praktikplatser erbjuder anställning efter avslutad praktik.

Vi hjälper dig att:

· Hitta rätt jobb
· Förbereda ett professionellt CV
· Skriva personligt brev
· Genomföra en jobbintervju på bästa möjliga vis

För att vägleda dig till rätt jobb eller utbildning i Karlstad kan vi:

Tillsammans komma fram till vad det är för typ av jobb i Karlstad som du är ute efter. Vi hjälper dig utöka dina kunskaper då det behövs och att inte missa att presentera färdigheter som faktiskt kan leda till att du får ditt drömjobb. Tjänsten går i grund och botten ut på att vi rustar dig för arbetsmarknaden och hjälper dig att hitta rätt. Med rätt utbildning och ett välskrivet CV i ryggen ökar dina chanser markant. Vi har redan nu kontakt med arbetsgivare som bara väntar på att få anställa någon som du!

Karolina Skytt

Handledare/Coach

010-140 00 42
0735-916 926
karolina@yrkescentrum.se

Jobb i Karlstad med hjälp av personlig coach

På Yrkescentrum i Karlstad tror vi på den personliga kontakten. Både med arbetssökande och med arbetsgivare. För oss är det personliga mötet mycket viktigt. Det är via detta vi kan skräddarsy vår coachning. Vår metod fungerar väl för dig som söker jobb såväl som för dig som söker personal i Karlstad. Hör av dig idag så kan vi se närmare på vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med att nå dina mål

Yrkescentrum i Karlstad för arbetsgivare

Om du behöver personal i Karlstad kan du vända dig till oss på Yrkescentrum. Vi har kontakt med möjliga kandidater för ditt uppdrag. I och med att vi även hjälper till som förmedlare av tjänsten Kundval Rusta och Matcha i Karlstad så kan vi hjälpa er med personal som har rätt kompetens för jobbet ni kan erbjuda.

Industri - lager - lokalvårdare

Vad är ditt drömjobb?

Vill du arbeta inom industri, lager eller lokalvård – då har vi många jobbmöjligheter till dig!

Restauranglivet är stort i Karlstad – är du en skicklig bartender eller servitris, eller är det något du vill bli? Vi matchar dig rätt!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi vägleder dig mot ett arbete som passar just dig!

Utbildning i Karlstad

I Karlstad ligger ett av landets bästa universitet. På Karlstads universitet erbjuds utbildningar inom många områden, allt från ingenjör, lärare och sjuksköterska. Handelshögskolan vid Karlstads Universitet erbjuder utbildningar inom media och kommunikation, personalvetenskap, ekonomi och mycket mer.

Är det en yrkesutbildning, arbetsmarknadsutbildning eller vill du möjligtvis skaffa ett truckkort eller läsa upp dina betyg, vi hjälper dig att hitta just din väg mot ditt mål. 

I Karlstad kan vi bland annat matcha dig med arbete eller utbildning inom:

 
  • Hotell – och restaurangbranschen
  • Byggbranschen
  • Administration / IT / Marknadsföring
  • Lokalvård
  • Vård och omsorg
  • Förskola – skola
  • Butik – och försäljning
  • Industri

Yrkescentrum Karlstad

KA-nummer: 10072646