Så går du från en osäker framtid till en trygg och varaktig anställning

Lämna jobbsökarlotteriet, och gör en säker investering för garanterad plats på arbetsmarknaden.

Fördelar

Goda resultat!

Vi har en matchningsstatistik där 65% som genomgår vår utbildning får sysselsättning efter avslutat program. Det innebär att vi ligger 40% över genomsnittet på marknaden.

Seriös leverantör!

Du är i goda händer. Sedan 2012 är vi en trogen partner till Arbetsförmedlingen. Vi hjälper dig att skapa struktur i ditt arbetssökande, vilket ger dig de allra bästa förutsättningarna att lyckas.

Uppföljning

Förutom ett utomordentligt bra mottagande av din kompetenta handledare, och en gedigen utbildning, är vi med dig hela vägen i onboardingprocessen ut på arbetsplatsen.

Det här blir resultatet

Säkrare anställning

Vår noggranna rekryteringsprocess där du certifieras, leder till ökad arbetsmoral, kompetens, effektivitet och produktivitet. Det gör i förlängningen att dina förutsättningar att behålla anstälningen ökar.

Snabbare anställning

Vi har en matchningsstatistik där 65% som genomgår vår utbildning får sysselsättning efter avslutat program. Det innebär att vi ligger 40% över genomsnittet på marknaden. Det innebär också att det går snabbare att få anställning.

Förbättrad arbetsmiljö

Vårt fokus på psykosocial kompetens och regelbundna arbetsplatsbesök bidrar till en förbättrad arbetsmiljö, och skapar en positiv atmosfär som gynnar både personal och arbetsgivare. Det innebär att du starkt kommer att kunna bidra som ett gott exempel för dina kollegor.

Vad deltagare säger...

"På Kakelhuset är Yrkescentrum vår självklara lösning för personalbehov! Deras noggranna rekryteringsprocess har löst problem med personalomsättning och förbättrat kundnöjdheten. Yrkescentrum är nyckeln till en harmonisk och effektiv arbetsplats."
Adam Sander - Verksamhetschef, Kakelhuset
⭐⭐⭐⭐⭐
"Yrkescentrum är verkligen en "game changer" för oss på Bauhouse! Deras kvalitetssäkrade rekryteringsprocess har eliminerat bekymmer kring personal. Nu har vi ett pålitligt och skickligt team som överträffar våra förväntningar."
Mila Kunis - Lagerchef, Bauhaus
⭐⭐⭐⭐⭐
"Yrkescentrum har revolutionerat vår personalrekrytering på Ikea! Ingen mer huvudvärk kring att hitta rätt team. Deras omfattande process, från urval till regelbundna uppföljningar, säkerställer en smidig verksamhet. De ger det som är nödvändigt för en stressfri och framgångsrik verksamhet."
Fredrik Stolpestad- Lagerchef, Ikea
⭐⭐⭐⭐⭐

Beprövad Excellens i Bemanning

Med beprövad historia med enastående prestationer representerar Yrkescentrum en garant för förtroende inom Rusta och Matcha. Vår överlåtelse till noggranna rekryteringsprocesser, certifierad och kompetent personal och support har konsekvent levererat resultat som överträffar förväntningarna. Gå med i ett nätverk av nöjda deltagare som upplever styrkan i våra tjänster. Lita på oss som katalysator för säkrare sysselsättning.

Boka 15 min telefonintervju

Innan du ansöker till Yrkescentrums Rusta och Matcha-program YCA, sker en kvalificeringsprocess som börjar med ett telefonsamtal. Vi har många som ansöker just nu, och därför är vår tid värdefull. Vi vill därför försäkra oss om att du är seriös samt uppfyller kraven. När du bokat, utebli inte, utan var var tillgänglig på överenskommen mötestid. Vid förhinder, vänligen avboka i kalendern. 

× Fråga mig!