Yrkescentrum i Linköping finns för dig som behöver hjälp med att hitta rätt jobb. Vägen till ditt nästa jobb kan gå direkt via vårt kontaktnätverk eller via vidareutbildning för att matcha aktuella jobberbjudanden. Vi finns här för att sätta arbetstagare och arbetsgivare i kontakt på ett effektivt och smidigt sätt.

Rusta och Matcha i Linköping

För dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen är Rusta och Matcha en möjlighet. Vi kan hjälpa dig till det bästa jobbet för dig med den utbildning som saknas. Vi kan också hjälpa dig att se om en kurs eller annan utbildning skulle kunna ge dig bättre möjligheter på arbetsmarknaden.

Kontoret i Linköping hittar du på Industrigatan 18.

Vi hjälper dig att:

· Hitta rätt jobb
· Förbereda ett professionellt CV
· Skriva personligt brev
· Genomföra en jobbintervju på bästa möjliga vis

För att vägleda dig till rätt jobb eller utbildning i Linköping kan vi

Tillsammans komma fram till vad det är för typ av jobb i Linköping som du är ute efter. Vi hjälper dig utöka dina kunskaper då det behövs och att inte missa att presentera färdigheter som faktiskt kan leda till att du får ditt drömjobb. Tjänsten går i grund och botten ut på att vi rustar dig för arbetsmarknaden och hjälper dig att hitta rätt. Med rätt utbildning och ett välskrivet CV i ryggen ökar dina chanser markant. Vi har redan nu kontakt med arbetsgivare som bara väntar på att få anställa någon som du!

Amin Baledi

Handledare/Coach

010-140 00 37
0760-22 74 28
amin@yrkescentrum.se

Yrkescentrum i Linköping för arbetsgivare

Om du behöver personal i Linköping kan du vända dig till oss på Yrkescentrum. Vi har kontakt med möjliga kandidater för ditt uppdrag. I och med att vi även hjälper till som förmedlare av tjänsten Kundval Rusta och Matcha i Linköping så kan vi hjälpa er med personal som har rätt kompetens för jobbet ni kan erbjuda.

Jobb i Linköping med hjälp av personlig coach

På Yrkescentrum i Linköping tror vi på den personliga kontakten. Både med arbetssökande och med arbetsgivare. För oss är det personliga mötet mycket viktigt. Det är via detta vi kan skräddarsy vår coachning. Vår metod fungerar väl för dig som söker jobb såväl som för dig som söker personal i Linköping. Hör av dig idag så kan vi se närmare på vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med att nå dina mål!

Möjligheter till praktik kan också öppna dörrar

På Yrkescentrum i Värnesborg har vi kontakt med företag som kan erbjuda jobb i regionen. Dessutom har vi möjlighet att hjälpa dig med praktikplatser. Praktik är inte sällan vägen till ett fast jobb. Praktiken ger dig den erfarenhet du behöver samtidigt som du formar relationer som kan leda till en fast anställning.

I Linköping kan vi bland annat matcha dig med företag och utbildningar inom:

· Byggbranschen
· Sjukvården
· Administration
· Ekonomi och juridik
· Lokalvård
· Restaurangbranschen

Med individuell coaching kan vi utefter dina kompetenser och intressen vägleda dig mot din perfekta matchning.

Yrkescentrum Linköping

KA-nummer: 10072716

× Fråga mig!