Yrkescentrum i Stockholm finns för dig som behöver hjälp med att hitta rätt jobb. Vägen till ditt nästa jobb kan gå direkt via vårt kontaktnätverk eller via vidareutbildning för att matcha aktuella jobberbjudanden. Vi finns här för att sätta arbetstagare och arbetsgivare i kontakt på ett effektivt och smidigt sätt.

Rusta och matcha i Stockholm

För dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen är Rusta och Matcha en möjlighet. Vi kan hjälpa dig till det bästa jobbet för dig med den utbildning som saknas. Vi kan också hjälpa dig att se om en kurs eller annan utbildning skulle kunna ge dig bättre möjligheter på arbetsmarknaden.

För att vägleda dig till rätt jobb eller utbildning kan vi i Stockholm kan vi:

Tillsammans komma fram till vad det är för typ av jobb i Stockholm som du är ute efter. Vi hjälper dig utöka dina kunskaper då det behövs och att inte missa att presentera färdigheter som faktiskt kan leda till att du får ditt drömjobb. Tjänsten går i grund och botten ut på att vi rustar dig för arbetsmarknaden och hjälper dig att hitta rätt. Med rätt utbildning och ett välskrivet CV i ryggen ökar dina chanser markant. Vi har redan nu kontakt med arbetsgivare som bara väntar på att få anställa någon som du!

Vi hjälper dig att:

· Hitta rätt jobb
· Förbereda ett professionellt CV
· Skriva personligt brev
· Genomföra en jobbintervju på bästa möjliga vis

Yrkescentrum i Stockholm för arbetsgivare

Om du behöver personal i Stockholm kan du vända dig till oss på Yrkescentrum. Vi har kontakt med möjliga kandidater för ditt uppdrag. I och med att vi även hjälper till som förmedlare av tjänsten Kundval Rusta och Matcha i Stockholm så kan vi hjälpa er med personal som har rätt kompetens för jobbet ni kan erbjuda.

Jobb i Stockholm med hjälp av personlig coach

På Yrkescentrum i Stockholm tror vi på den personliga kontakten. Både med arbetssökande och med arbetsgivare. För oss är det personliga mötet mycket viktigt. Det är via detta vi kan skräddarsy vår coachning. Vår metod fungerar väl för dig som söker jobb såväl som för dig som söker personal i Stockholm. Hör av dig idag så kan vi se närmare på vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med att nå dina mål

Din coach ger dig rätta de rätta verktygen

Vi ser bara möjligheter och potential i alla våra deltagare. Motivation och viljestyrka kommer du långt med. Vårt mål är att vägleda dig mot ditt mål, 

I Stockholm är arbetsmarknaden stor och möjligheterna till arbete eller studier många. 

Praktik kan vara det bästa sättet för just dig att få ditt drömjobb, många praktikplatser kan erbjuda anställning om du visar framfötterna.

Stockholms Universitet, KTH, Yrkesutbildningar, Komvux är några av många vägar till rätt utbildning som ger dig ditt drömjobb.

Världen är i konstant utveckling, ska du med?

Den technologiska utvecklingen går i rasande fart och vi vill vara med. Har du utbildning eller erfarenhet inom IT är möjligheterna ändlösa. Har du ett intresse för branschen finns det ett stort utbud av både universitet och yrkesutbildningar. 

Oavsett vilket yrkesområde du är intresserad av hjälper din coach dig i rätt riktning mot ditt drömjobb!

I Stockholm kan vi bland annat matcha dig med arbete eller utbildning inom:

 
  • Restaurangbranschen
  • Byggbranschen
  • Administration
  • IT- tech branschen
  • Vård och omsorg
  • Butik

Yrkescentrum Stockholm

KA-nummer: 10069675
Stockholm kontor Yrkescentrum