Yrkescentrum i Trollhättan finns för dig som behöver hjälp med att hitta rätt jobb. Vägen till ditt nästa jobb kan gå direkt via vårt kontaktnätverk eller via vidareutbildning för att matcha aktuella jobberbjudanden. Vi finns här för att sätta arbetstagare och arbetsgivare i kontakt på ett effektivt och smidigt sätt.

Rusta och Matcha i Trollhättan

För dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen är Rusta och Matcha en möjlighet. Vi kan hjälpa dig till det bästa jobbet för dig med den utbildning som saknas. Vi kan också hjälpa dig att se om en kurs eller annan utbildning skulle kunna ge dig bättre möjligheter på arbetsmarknaden.

Vi hjälper dig att:

· Hitta rätt jobb
· Förbereda ett professionellt CV
· Skriva personligt brev
· Genomföra en jobbintervju på bästa möjliga vis

För att hjälpa dig med jobb i Trollhättan kan vi:

Tillsammans komma fram till vad det är för typ av jobb i Norrköping som du är ute efter. Vi hjälper dig utöka dina kunskaper då det behövs och att inte missa att presentera färdigheter som faktiskt kan leda till att du får ditt drömjobb.

Tjänsten går i grund och botten ut på att vi rustar dig för arbetsmarknaden och hjälper dig att hitta rätt. Med rätt utbildning och ett välskrivet CV i ryggen ökar dina chanser markant.

Vi har redan nu kontakt med arbetsgivare som bara väntar på att få anställa någon som du!

finconsult-img01.png

Shipqe Sadiki

010- 140 00 35

0760 – 05 32 19

shipqe@yrkescentrum.se

Yrkescentrum i Trollhättan för arbetsgivare

Om du behöver personal i Trollhättan kan du vända dig till oss på Yrkescentrum. Vi har kontakt med möjliga kandidater för ditt uppdrag. I och med att vi även hjälper till som förmedlare av tjänsten Kundval Rusta och Matcha i Trollhättan så kan vi hjälpa er med personal som har rätt kompetens för jobbet ni kan erbjuda.

Jobb i Trollhättan med hjälp av personlig coach

På Yrkescentrum i Trollhättan tror vi på den personliga kontakten. Både med arbetssökande och med arbetsgivare. För oss är det personliga mötet mycket viktigt. Det är via detta vi kan skräddarsy vår coachning. Vår metod fungerar väl för dig som söker jobb såväl som för dig som söker personal i Trollhättan. Hör av dig idag så kan vi se närmare på vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med att nå dina mål

Möjligheter till praktik eller utbildning kan också öppna dörrar

På Yrkescentrum i Trollhättan har vi kontakt med företag som kan erbjuda jobb i regionen. Dessutom har vi möjlighet att hjälpa dig med praktikplatser. Praktik är inte sällan vägen till ett fast jobb. Praktiken ger dig den erfarenhet du behöver samtidigt som du formar relationer som kan leda till en fast anställning.

Vill du istället utbilda dig kan vi hjälpa dig att hitta rätt utefter dina intresseområden. Yrkes- eller universitetsutbildning kan vara din väg mot drömjobbet

I Trollhättan kan vi bland anat matcha dig med företag inom:

· Bygg och transportbranschen
· Data- och IT-branschen
· Administration
· Ekonomi och juridik
· Lokalvård
· Restaurangbranschen

Med individuell coaching och fokus på din kompetens och dina behov kan vi hitta rätt!

Yrkescentrum Trollhättan

KA-nummer: 10072644

Trollhättan kontor