Yrkescentrum i Uddevalla finns för dig som behöver hjälp med att hitta rätt jobb. Vägen till ditt nästa jobb kan gå direkt via vårt kontaktnätverk eller via vidareutbildning för att matcha aktuella jobberbjudanden. Vi finns här för att sätta arbetstagare och arbetsgivare i kontakt på ett effektivt och smidigt sätt.

Rusta och Matcha i Uddevalla

För dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen är Rusta & Matcha en möjlighet. Vi kan hjälpa dig till det bästa jobbet för dig med den utbildning som saknas. Vi kan också hjälpa dig att se om en kurs eller annan utbildning skulle kunna ge dig bättre möjligheter på arbetsmarknaden.

Vi hjälper dig att:

· Hitta rätt jobb
· Förbereda ett professionellt CV
· Skriva personligt brev
· Genomföra en jobbintervju på bästa möjliga vis

För att vägleda dig till rätt jobb eller utbildning kan vi i Uddevalla:

Tillsammans komma fram till vad det är för typ av jobb i Karlstad som du är ute efter. Vi hjälper dig utöka dina kunskaper då det behövs och att inte missa att presentera färdigheter som faktiskt kan leda till att du får ditt drömjobb. Tjänsten går i grund och botten ut på att vi rustar dig för arbetsmarknaden och hjälper dig att hitta rätt. Med rätt utbildning och ett välskrivet CV i ryggen ökar dina chanser markant. Vi har redan nu kontakt med arbetsgivare som bara väntar på att få anställa någon som du!

Martina Norberg

Handledare/Coach

010-140 00 49
0739-25 39 62
martina@yrkescentrum.se

Yrkescentrum i Uddevalla för arbetsgivare

Om du behöver personal i Uddevalla kan du vända dig till oss på Yrkescentrum. Vi har kontakt med möjliga kandidater för ditt uppdrag. I och med att vi även hjälper till som förmedlare av tjänsten Kundval Rusta och Matcha i Uddevalla så kan vi hjälpa er med personal som har rätt kompetens för jobbet ni kan erbjuda.

Jobb i Uddevalla med hjälp av personlig coach

På Yrkescentrum i Uddevalla tror vi på den personliga kontakten. Både med arbetssökande och med arbetsgivare. För oss är det personliga mötet mycket viktigt. Det är via detta vi kan skräddarsy vår coachning. Vår metod fungerar väl för dig som söker jobb såväl som för dig som söker personal i Uddevalla. Hör av dig idag så kan vi se närmare på vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med att nå dina mål

Lastbilschaufför, mekaniker eller vårdbiträde, vad passar just dig?

I Uddevalla har många av våra deltagare fått arbete inom transport, bilvård och inom vården. 

Vägledning från våra coacher ger dig en stabil grund inför din framtida anställning. 

Tänk utanför boxen - ett ledord att ha med dig

Närheten till Göteborg ger dig större möjligheter. I Göteborg erbjuds ett bredare spektra på arbetsmarknaden och för utbildning. 

Distansarbete är idag mer utbrett än någonsin vilket även det ger dig fler vägar in på arbetsmarknaden.

Utefter dina individuella erfarenheter och önskemål skräddarsyr vi en plan mot ditt mål!

I Uddevalla kan vi bland annat matcha dig med arbete eller utbildning inom:

 
  • Restaurangbranschen
  • Byggbranschen
  • Administration
  • Lokalvård
  • Vård och omsorg
  • IT- och techbranschen
  • Butik

Yrkescentrum Uddevalla

KA-nummer: 10072644

Uddevalla Yrkescentrum kontor