Yrkescentrum i Vänersborg finns för dig som behöver hjälp med att hitta rätt jobb. Vägen till ditt nästa jobb kan gå direkt via vårt kontaktnätverk eller via vidareutbildning för att matcha aktuella jobberbjudanden. Vi finns här för att sätta arbetstagare och arbetsgivare i kontakt på ett effektivt och smidigt sätt.

Rusta och Matcha i Vänersborg

För dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen är Rusta och Matcha en möjlighet. Vi vägleder till det bästa jobbet för dig. Vi kan också hjälpa dig att se om en kurs eller annan utbildning skulle kunna ge dig bättre möjligheter på arbetsmarknaden.

Vi hjälper dig att:

· Hitta rätt jobb
· Förbereda ett professionellt CV
· Skriva personligt brev
· Genomföra en jobbintervju på bästa möjliga vis

För att vägleda dig till rätt jobb eller utbildning i Vänersborg kan vi:

Tillsammans komma fram till vad det är för typ av jobb i Vänersborg som du är ute efter. Vi hjälper dig utöka dina kunskaper där det behövs och att inte missa att presentera färdigheter som faktiskt kan leda till att du får ditt drömjobb. Tjänsten går i grund och botten ut på att vi rustar dig för arbetsmarknaden och hjälper dig att hitta rätt. Med rätt utbildning och ett välskrivet CV i ryggen ökar dina chanser markant. Vi har redan nu kontakt med arbetsgivare som bara väntar på att få anställa någon som du!

Frida Lärk

Handledare/Coach

010-140 00 34
0760-27 73 38
frida@yrkescentrum.se

Yrkescentrum i Vänersborg för arbetsgivare

Om du behöver personal i Vänersborg kan du vända dig till oss på Yrkescentrum. Vi har kontakt med möjliga kandidater för ditt uppdrag. I och med att vi även hjälper till som förmedlare av tjänsten Kundval Rusta och Matcha i Vänersborg så kan vi hjälpa er med personal som har rätt kompetens för jobbet ni kan erbjuda.

Jobb i Vänersborg med hjälp av personlig coach

På Yrkescentrum i Värnersborg tror vi på den personliga kontakten. Både med arbetssökande och med arbetsgivare. För oss är det personliga mötet mycket viktigt. Det är via detta vi kan skräddarsy vår coachning. Vår metod fungerar väl för dig som söker jobb såväl som för dig som söker personal i Vänersborg. Hör av dig idag så kan vi se närmare på vad du behöver hjälp med och hur vi kan hjälpa dig med att nå dina mål

Arbetspraktik kan också öppna dörrar

På Yrkescentrum i Vänersborg har vi kontakt med företag som kan erbjuda jobb i regionen. Dessutom har vi möjlighet att hjälpa dig med praktikplatser. Praktik är ofta vägen till ett fast jobb. Praktiken ger dig den erfarenhet du behöver samtidigt som du formar relationer som kan leda till en fast anställning.

pexels-photo-3768131

Att utbilda dig - är en väg till drömjobbet

I Vänersborg finns stora möjligheter till utbildning – Högskolan i Väst erbjuder en mängd utbildningar och ett stort utbud av yrkesutbildningar finns i området.

Din coach vägleder dig till hur rätt utbildning kan leda till just ditt drömjobb.

I Vänersborg kan vi bland annat matcha dig med företag och utbildningar inom:

· Byggbranschen
· Data- och IT-branschen
· Administration
· Ekonomi och juridik
· Lokalvård
· Restaurangbranschen

Med individuell coaching kan vi utefter dina kompetenser och intressen vägleda dig mot din perfekta matchning.

Yrkescentrum Vänersborg

KA-nummer: 10072644